Trygga markundersökningar med oss!

Välkomna höra av Er till oss för olika typer av markundersökningar! Vår ambition är att alltid göra ett effektivt och noggrant arbete så du får bra kvalitet till rätt kostnad. Våra undersökningar och rekommendationer ger dig de bästa förutsättningar för en stabil grund. För att säkerställa bästa tänkbara kompetens samarbetar vi med flera specialister inom bl.a. miljö, grundförstärkningar och geokonstruktioner samt anlitar professionella laboratorier för analyser.

Våra referenskunder

Vi är stolta över att vara huvudleverantör till flera av de stora husleverantörerna. Här ser du några av våra samarbetspartners.

Vår ambition är att alltid leva upp till våra kunders önskemål och behov genom att tillhanda hålla en hög servicegrad och noggrannhet. Detta är vad vi lärt oss att våra kunder uppskattar.

Ditt ledande företag inom markundersökning

Oavsett om du vill göra en geoteknisk undersökning, markundersökning, miljö & vattenanalys eller behöver annan hjälp kan du med förtroende vända dig till Geogrund. Vi är endast ett klick eller ett telefonsamtal ifrån dig. Vi är ett av de ledande företagen som gör markundersökningar i Stockholms län och vi anlitas och rekommenderas av flera av de stora hustillverkarna.

Kontakta oss!

#viärgeogrund

Copyright Geogrund AB 2019. All rights reserved.